Zou jij investeren in Rauw Brouwers?


Je kunt niet meer investeren. We hebben besloten te gaan stoppen.

Wij hebben geld nodig om een eigen brouwerij met proeflokaal te bouwen. Om dat te bekostigen starten we binnenkort met een crowdfunding. Voor dat die live gaat hebben we een vraag aan jou: Zou jij investeren in Rauw Brouwers?

Rauw Brouwers Proeflokaal en brouwerij

Kort verhaal lang

We gaan onze dromen achterna: een eigen brouwerij met een eigen proeflokaal in Amsterdam-Noord. We gaan in eigen ketels brouwen en zelf bieren tappen voor iedereen die bier drinkt. Zo groeien we in volume, vergroten we onze marge en versterken we onze identiteit. Dromen is gratis, maar om ze te realiseren hebben we jullie hulp nodig! We kiezen er voor om de financiering op te halen via een crowdfunding. Dit doen we met een professionele partij genaamd CrowdAboutNow Jij kunt dus onderdeel worden van de leukste en hardst groeiende brouwerij van Nederland. 

Voor deze droom hebben we €300.000 nodig. Dat zijn dus 300 mensen die voor €1000 meedoen, of 60 die €5000 inleggen, maar meer of minder inleggen mag natuurlijk ook!

Voordat we daadwerkelijk geld op gaan halen via een lening, willen we polsen hoeveel mensen interesse hebben en voor welk bedrag. Daarmee kunnen we beter inschatten wat onze kansen zijn voor een succesvolle campagne. Er zijn geen verplichtingen aan het bedrag dat je hier in vult. Maar we hopen natuurlijk dat je ook mee doet als we live gaan met de crowdfunding. Je gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen gebruikt ter inventarisatie.

Wat krijg je uiteindelijk voor je investering terug: zie hier het beloningenschema.

Wil je op de hoogte gehouden worden van al onze bezigheden op bouw, brouw en feest gebied, geef dan aan dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Dorst naar meer informatie?

In deze prospectus vind je meer details over onze plannen